Colomines i Patronio

monge-copistaAgustí Colomines ha publicat un article que no hauria d’haver llegit. Un article que no aporta res a un debat ja massa repetit que només és propaganda d’una part interessada.

Tot i així com que el raonament excempt de bilis no és el meu fort he decidit respondre encara que això signifiqui que us faci llegir l’article original. Ho sento.

A “mi amigo cupaire” Colomines s’inventa una espècie de diàleg entre el Conde Lucanor i Patronio, anomenats a la historia Colomines i El Cupaire. Dos personatges falsíssims i exempts de cap coherencia creats només per transmetre una idea.

Tot plegat fa aigües per tot arreu. No s’aguanten les contradiccions d’un ni altre. Dos éssers purs, la bondat per sobre de l’esquerra i la dreta d’un contra el nacionalisme també eteri de l’altre.

El pitjor de tot no és però la batalla d’homes de palla ni tant sols l’especie d’auto panegíric de Colomines. El pitjor de tot es que l’autor s’inventi tot un “exemplum” per acabar fallant al interpretar la moralina del seu propi conte.

Al conte publicat a economía digital El Cupaire es lamenta per haver votat la CUP per assegurar el procés i que ara aquests el traeixen negant-se a investir a Mas.

El mateix cupaire que, uns paràgrafs abans diu Entre los de Junts pel Sí hay demasiados conversos y alguien tiene que controlar que esto no se vaya al carajo cuando llegue la primera oferta de Madrid”.

Doncs precisament, El Cupaire pre-electoral detecta la feblesa de Junts pel Sí mentre que el Cupaire post 27S de cop es cega i identifica el procés només amb Mas.

La CUP, és l’única palanca dins la institució que permetrà no només que no s’identifiqui el procés amb Mas sinó que ni Mas ni ningú el mantingui per sempre en negociacions autonomistes inacabables.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: